Magische momenten – het boek

[metaslider id=793]

Het is zover!

Op 1 juli 2015 is ‘Magische momenten‘ gepubliceerd; het allereerste boek van Ellis.

Ik heb dit boek geschreven op een Thais eiland. Op een iPad aan het strand. Al twee jaar ben ik geïntrigeerd door de combinatie Magisch & Moeiteloos. Toen ik eind 2014 drie maanden reisde in Azië wilde ik een boek schrijven dat hierop is gebaseerd. Zowel het schrijfproces als het verhaal werd een boeiende ontdekkingsreis.

Heb jij dat weleens? Zo’n moment dat alles klopt. Een onverwachte gebeurtenis en je vindt iets bijzonders, zonder dat je ernaar zocht. Opeens voel je alles intenser en de tijd staat even stil.
De bijna veertigjarige Max is hier echt nooit mee bezig. Zijn comfortabele leventje kabbelt prettig voort. Geen pieken. Geen dalen. Totdat hij iedereen, en vooral zichzelf, verrast als hij besluit om twee maanden alleen op reis te gaan naar Azië. Zonder specifiek plan, laat staan een uitgestippelde route. Hij gaat gewoon. Max gaat op ontdekkingsreis en hij ontdekt van alles. Over zichzelf en over anderen. Over de liefde en lekker eten. Over accepteren en loslaten. Zijn mooiste ontdekkingen zijn de magische momenten.

‘Magische momenten’ is gepubliceerd via het selfpublishingplatform Brave New Books en is te koop bij Bol.com

 

6 antwoorden op “Magische momenten – het boek”

  1. Ik ben benieuwd op welk eiland! Ik had een schrijversspirit op Ko Phan Ngan; aan een verlaten baaitje, ver weg bij de fullmoonparty

    1. Hallo Marjolein, daar heb ik veel positieve ervaringen over gehoord! Ik schreef vooral op Ko Yao Noi (tussen Krabi en Phuket) en heb ook genoten van Ko Jum, Ko Lanta, Ko Lipe en Ko Mook. Allemaal westkust.

Reacties: