Thuis

Reizen is intrigerend. Het moment waarop je de eerste stap zet, niet wetend wat er de komende periode gaat gebeuren. Los van de bekende routines. De spanning. Het gevoel van vrijheid. Klaar voor nieuwe ontdekkingen.

Reizen betekent voor veel mensen het over grenzen gaan. Letterlijk en figuurlijk. Maar je hoeft niet perse een vliegtuig te pakken om te vertrekken. Je kunt ook jezelf ontdekken. Gewoon thuis. Door echt aandacht aan jezelf te geven creëer je je eigen ontdekkingsreis. En deze reis is voor ons allemaal verschillend. Want jouw persoonlijkheid, jouw talenten en ervaringen maken je uniek. Dat ontdekken is al heel bijzonder. Kun je voorstellen wat er gebeurt als we ontdekken wat er nog meer mogelijk is!

Op deze site vind je inspiratie van andere ontdekkingsreizigers. Bij “Reiskriebels” vind je tips, quotes, mooie beelden en allerlei andere ontdekkingen. Persoonlijke ontdekkingen en verhalen worden gedeeld bij “Reisverhalen“. Hier ook de mogelijkheid voor jouw eigen reisverhaal. Als je klaar bent voor een volgende stap in jouw ontdekkingsreis vind je bij “Ontdekkingsreizen” een overzicht van de verschillende mogelijkheden om zelf verder te ontdekken. Van korte workshops tot langere trajecten. Van soloreis tot groepsexpeditie. Niet alleen de reis is interessant. Ook de bestemming: thuiskomen bij jezelf.

Ben je klaar om op pad te gaan? En daarna thuis te komen? Succes & have fun!!

Hiding-Damselfly.jpg