Buiten

Vlakbij huis is er ook van alles te ontdekken. Als je je ervoor openstelt. En de rust neemt om anders te kijken. Je zintuigen anders te gebruiken. Even helemaal in het Nu te zijn.

Wandeling

Je kunt dit concreet maken door jezelf te trakteren op een wandeling op jouw favoriete plek in de natuur. Plan dit vooraf in en zorg ervoor dat je rust niet wordt verstoord. Een mooi begin is om letterlijk een minuutje stil te staan. En van daaruit heel rustig te gaan wandelen. Met de focus op je omgeving; wat zie je, wat hoor je, wat ruik je en wat voel je? Gewoon lekker genieten. De kans is groot dat het even duurt voordat je echt aan het genieten toekomt. En misschien ben je zo onrustig dat het er de eerste keer niet van komt. Dan kun je natuurlijk meteen de volgende wandeling inplannen. Je kunt het ook met iemand samen doen; in stilte.

Of je gaat met Allemaal Uniek wandelen. In het najaar komen er workshops & wandelingen in de natuur. In september gaan we verschillende vormen uitproberen. Als je hieraan mee wilt doen of leuke ideeën hebt, dan ontvang ik graag je reactie!

De eerste Walkshop bij Allemaal Uniek is World of Wonders!

IMG_2206

%d bloggers liken dit: