Ik wil WOW!

Tijdens een ontdekkingsreis is dromen een belangrijke stap. Dromen over wat je het liefst zou willen. Daar rustig de tijd voor nemen en het zo concreet mogelijk maken. Zonder belemmeringen, maar wel gedetailleerd en met al je zintuigen.. Niet eens echt makkelijk dus. In ieder geval voor mij. Een pragmatische inslag kan je behoorlijk beperken.

Met wat oefening gaat het steeds beter en wordt het ook leuker! Want alles mag en niets moet. Een keuze in een droom is niet meteen definitief. Je kunt het beeld aanscherpen, veranderen of gewoon weer helemaal opnieuw beginnen. Een van de ideeën die mijn dromen hebben opgeleverd is dat ik een WOW product wil maken. Echt bijzonder, want ik heb nog nooit iets gemaakt en dan ook nog WOW!

Een van de mooiste winkels die ik ken was en heette WOW: World of Wonders in Amsterdam. WOW is ook een inspirerend initiatief; Women of the World. Maar vooral is WOW iets wat zo’n aantrekkingskracht op je heeft dat je het wilt hebben. En voor mij dan ook nog meteen. De prijs is secundair. Bijzonder dus! Mijn shortlist; eettafelstoelen, regenlaarzen, armband en Ganesha tuinbeeld.

Wat een heerlijke droom! Een WOW product succesvol maken. En daarmee ook nog een mooie baan voor anderen creëren. Nu alleen nog het WOW product bedenken.. Ideeën?

P1070387

4 antwoorden op “Ik wil WOW!”

  1. Wat je wil en waarom je het wil weet je al, het hoe en wanneer moet nog komen dus, weet je nog… Ik zou er eerst nog een nachtje over slapen, misschien komt het product vannacht wel langs 😉 het is een gevoel, dus moeilijk om het te bedenken zo, puur intuïtie. Ik hoorde mijn zus wel zeggen dat ze graag ook servies zou hebben dat juist niet helemaal recht en symmetrisch is, zou het meer karakter geven.. Is erg met woninginrichting bezig… Het is maar een ballonnetje… Leuke site trouwens Ellis!

  2. Hoi Ellis,

    Hoe kan ik mijn zus ook toegang geven tot jouw inspirerende verhalen?

    Groetjes en tot morgen.

    X

    Op 24 juni 2013 09:45 schreef Allemaal Uniek

Reacties: